indianrubber.com

Fradi Női Kezilabda Jatekosok: 9 Gólról Állt Fel A Fradi, De A Győr Nyerte A Női Kézi Magyar Kupát : Hunnews

fiat-klub-slovenija Tuesday, 7 June 2022

Látjuk, érezzük, hogy van vonzereje a Ferencvárosnak, ez is kellett ahhoz, hogy a nemzetközi szinten is kiemelkedő játékosok szívesen maradtak itt. " Csapatunk vezetőedzője, Elek Gábor, aki immáron kétszeres magyar bajnoknak vallhatja magát, ugyancsak boldogan beszélt érzéseiről. "Köszönöm a játékosoknak, hogy bíztak bennünk, illetve a vezetőségnek, hogy úgy gondolták, együtt folytassuk tovább. Nagyszerű éven vagyunk túl, a bajnoki címre gondolok itt, amely kárpótolt minket sok mindenért, ráadásul egy olyan évben tudtunk bajnokságot nyerni, amelyben a vírus megnehezítette mindenki dolgát. Annak az évnek az elején kötöttünk egy szövetséget a csapattal, miszerint bármi jön, nem foglalkozunk vele, a tudásunk legjavát kell nyújtani, és ezért vagyok büszke erre csapatra, mert ezt meg is tudtuk valósítani. A legnagyobb elismerése a munkánknak, hogy ennyi játékos gondolta úgy, hogy szeretne itt maradni, így tovább tudunk építkezni. Nagy álmunk a FINAL4, ehhez lépéseket kell még tennünk, de elmondhatjuk, hogy kicsit közelítünk efelé. "

Újabb covidos játékosok a Ferencvárosnál, halasztják a vasárnapi kézilabda BL-meccset - Infostart.hu

A zöld-fehér klub honlapjának beszámolója kiemelte: a Rosztov-Dontól érkező, korábban két évig Győrben kézilabdázó 33 esztendős francia beálló erősítést jelent a bajnokság második felére, valamint a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszára. Görög Zsolt, a kézilabda-szakosztály ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: posztján a világ egyik legjobbja Edwige, aki a sérült játékosok miatt lecsökkent variációs lehetőségeken javít. A Ferencváros első olimpiai bajnok és ugyancsak első francia játékosa, Edwige kedden érkezik Budapestre, csütörtökön pedig akár már tétmérkőzésen is bevethető lesz az Érd elleni bajnokin. Nyitókép: Krizsán CsabaMTI/Krizsán Csaba

Erődemonstrációt tartott a Fradi a kézilabda BL-ben | 24.hu

Tízzel verte a Fradi a CSM Bucurestit a BL-középdöntőben | M4 Sport

  1. Tízzel verte a Fradi a CSM Bucurestit a BL-középdöntőben | M4 Sport
  2. Sport365.hu - Olimpiai bajnokkal erősít a Fradi
  3. Munkaszüneti napok 2020 naptár
  4. Mcdonald's Diákmunka Órabér 2018
  5. Női kézi: öt játékost igazolt a Fradi, néggyel hosszabbított : HunNews
  6. Dorog munkás utca
  7. Női kézi-BL: a Fradi nyert Németországban : HunNews
  8. Eladó apartman gyula - Trovit

Sztárral erősített a Fradi - Infostart.hu

Játékosok - Fradi Kosár Fan Club

Az utolsó tíz percre teljesen elvesztette annak a reményét a Fradi, hogy ott még lehetne keresnivalója. Nem feltétlenül kell a bíróra mutogatni, de ha egy játékos felőrlődik, akkor ez törvényszerűen bekövetkezik. Szerintem inkább lelkileg és pszichésen fáradtak el, fizikálisan ezt ők elbírták. Különben pedig a dán Midtjyland elleni hazai meccsen elkövetett hibák okozták a BL-kiesést, az a vereség pecsételte meg a sorsukat. " Az előző idényekben erős kezdősorral bravúrosan szereplő Ferencváros a nyáron stílust váltott, és így a cserepadnak a korábbiaknál lényegesen nagyobb szerep jutott. Többek szerint ez az átállás nem ment elég zökkenőmentesen az ősszel. GÓLLÖVŐLISTA 1. Alexandra do Nascimento (brazil/Hypo) 50 gól 2. Tomori Zsuzsanna (FTC) 38 3. Görbicz Anita (Győr) és Katarina Bulatovics (montenegrói/Győr) 37-37 …18–21. Kovacsicz Mónika (FTC), Nerea Pena (spanyol/FTC) 27-27 …38–42. Heidi Löke (norvég/Győr) 22 …47–49. Zácsik Szandra (FTC) 20 "A csapatépítés még mindig tart a Fradinál, megvannak az alapembereik, a játékstílusuk.