indianrubber.com

Makrogol 4000 Gyermekeknek — Macrogol 4000 Gyermekeknek Download

fiat-klub-slovenija Tuesday, 7 June 2022

Tartósan fennálló székrekedés esetén a székrekedés okát ki kell vizsgáltatni. A készítmény gyermekeknek 3 hónapnál hosszabb ideig nem adható. Ha az előírtnál több DULCOSOFT® -ot vett be A DULCOSOFT® t úlzott mértékű alkalmazása hasmenést, hasfájást, haspuffadást és hányást eredményezhet, amit a kezelés megszakításával vagy az adag csökkentésével lehet megszüntetni. A hasmenés vagy hányás következtében kialakuló nagymértékű folyadékvesztést követően az elektrolit-egyensúlyt helyre kell állítani, ezért ilyen esetben forduljon kezelőorvosához. Ha elfelejtette bevenni a DULCOSOFT®-ot Ne vegyen be kétszeres DULCOSOFT® adagot, a kihagyott adag pótlására. 4. Lehetséges mellékhatások A mellékhatások általában enyhék és átmenetiek lehetnek. A felnőttek és gyermekek esetében tapasztalt mellékhatások: Hasmenés, hasfájás, haspuffadás, hányinger, hányás, széklettartási képtelenség, bélgázosság/ szélgörcs. Ritkán anafilaxiás sokk, anafilaxiás reakciók, angioödéma, csalánkiütés, bőrkiütés, túlérzékenység előfordulhat.

  1. Macrogol 4000 gyermekeknek pro
  2. DULCOSOFT BELSŐLEGES OLDAT - 250 ML - Kígyó Webpatika
  3. Macrogol 4000 gyermekeknek 1
  4. Macrogol 4000 gyermekeknek 6

Macrogol 4000 gyermekeknek pro

3 hónap

DULCOSOFT BELSŐLEGES OLDAT - 250 ML - Kígyó Webpatika

Macrogol 4000 gyermekeknek 1

A folyadék (víz) hordozóanyagaként visszatartja a folyadék felszívódását a belekben, ami megnöveli a víz mennyiségét a vastagbélben. Így lágyítja a kemény székletet, és növeli a mennyiségét. Mindez fokozza a bélmozgást, megkönnyíti a székelést, könnyed és hatásos módon enyhíti a székrekedéssel és a rendszertelen székletürítéssel járó kellemetlenségeket. A Makrogol 4000 csak mechanikusan hat: nem szívódik fel a bélrendszerből, és változatlan formában ürül ki a szervezetből. A DULCOSOFT® alkalmazható: kemény széklet lágyítására székrekedés tüneti kezelésére 2. Tudnivalók a DULCOSOFT® alkalmazása előtt Ne alkalmazza a DULCOSOFT®-ot az alábbi esetekben: ha túlérzékeny (allergiás) a készítmény hatóanyagára vagy bármely egyéb összetevőjére (lásd összetétel), a bélrendszer súlyos, gyulladásos betegségei (mint colitis ulcerosa, Crohn-betegség) vagy toxikus megakolon esetén, bélrendszeri átfúródás vagy annak kockázata esetén, bélelzáródás vagy annak gyanúja vagy szűkülettel járó bélbetegség esetén, tisztázatlan eredetű, fájdalmas hasi tünetek esetén Ne alkalmazza a DULCOSOFT®-ot, ha a fentiek bármelyikét tapasztalja.

Macrogol 4000 gyermekeknek 6

  • Otp a hitel lemondás
  • Macrogol 4000 gyermekeknek 4
  • DAEDALONETTA végbélkúp gyermekeknek - Gyógyszerkereső - EgészségKalauz
  • Cserkeszőlő kemping bungalow gite
  • Macrogol 4000 gyermekeknek 1

Régóta fennálló hasi fájdalom esetén orvosi tanácsot kell kérni. Hasmenés esetén körültekintően kell eljárni mindazoknál, akik hajlamosak a vízháztartás- és az elektrolit-egyensúly zavarára (pl. idősek, csökkent máj- vagy veseműködésű betegek, akik vízhajtókat szednek). Ilyen esetekben az elektrolit-szint ellenőrzése megfontolandó. Makrogol-tartalmú készítmények alkalmazása során allergiás reakciók előfordulásáról számoltak be (mint pl. anafilaxiás sokk, anafilaxiás reakciók, angioödéma, csalánkiütés, bőrkiütés és túlérzékenység). HMakrogol-tartalmú készítmények alkalmazása során allergiás reakciók előfordulásáról számoltak be (mint pl. anafilaxiás sokk, anafilaxiás reakciók, angioödéma, csalánkiütés, bőrkiütés és túlérzékenység). Terhesség és szoptatás A DULCOSOFT® alkalmazható terhesség és szoptatás idején, mivel a Makrogol 4000 felszívódása elhanyagolható, ezért nincs hatással ezekre az állapotokra. Mindazonáltal a DULCOSOFT® szedése előtt kérje kezelőorvosa tanácsát, ha terhesség vagy szoptatás ideje alatt szeretné azt szedni.