indianrubber.com

José Mourinho Edzett Csapatok – Mourinho Már Előre Mentegeti Csapatát, Zidane Még Nem Fáradt Bele A Sikerekbe | 24.Hu

fiat-klub-slovenija Wednesday, 8 June 2022

"A taktikánk az volt, hogy nincs taktika, le akartuk rohanni az ellenfelet, csak az számított, hogy minél több gólt szerezzünk, mindegy, hogy hogyan kerül a labda a kapuba. Végül csak 6-4-re kaptunk ki, annyira nem rossz, ahogy látom a vb eredményeit, vannak ennél csúfosabb vereségek is. " A WTCR versenyzőinek focicsapata Forrás: Francois Flamand / DPPI/Francois Flamand Portugálként természetesen hazabeszél, amikor kedvencéről, és a foci-vb leendő aranyérmeséről kérdezzük. "Megmondom őszintén, hogy nem sok meccsünket láttam, de ahogy hallom, nagyon jók vagyunk, persze, hogy mi leszünk a világbajnokunk. Van egy Cristiano Ronaldónk, meg hát itt vagyok én is, a következő José Mourinho, amúgy titokban másodedzőként dolgozom a válogatottnál, így egy kicsit az én kezem is benne van a sikerben" - árulta el a portugál csapat titkát. Tiago Monteiro (jobbra) marad az autóversenyzésnél Forrás: Francois Flamand / DPPI/Francois Flamand A BRC Racing magyar versenyzője, Michelisz Norbert is a csapat tagja volt, az első félidőben ő állt a WTCR-es csapat kapujában.

  1. José Mourinho edzése a Real Madrid csapatával 1. | Football in Barcelona
  2. Adebayor: "Mourinho kinyírt mindenkit, még Ronaldót is" - Madridom.hu
  3. Jó hírt kaptak a Manchester United-szurkolói, visszatérhet a nagy kedvenc | 24.hu
  4. Mourinho elvette Pogba kapitányhelyettesi megbízását - Foci-live
  5. Mourinho a Tottenham az új vezetőedzője, megbüntették Kenderesi Tamást - Eurosport
  6. 45 év után véget ér egy korszak az UEFA-nál

José Mourinho edzése a Real Madrid csapatával 1. | Football in Barcelona

José Mourinho úgy véli, hogy a több mint húsz éves edzői pályafutása során sokat változott. Ugyanakkor van egy dolog, amit mind a mai napig nem hajlandó elfogadni. José Mourinho csapata az AS Roma jelenleg az olasz bajnokság ötödik helyén áll. A portugál szakember pályafutása több mint húsz évre nyúlik vissza. Mourinho úgy gondolja, hogy ez alatt az idő alatt sokat változott. "Ami a személyes fejlődésemet jelenti, sokáig csak magam miatt akartam ynerni. Most úgy vagyok, hogy még mindig annyira akarok nyerni, mint korábban, csak már nem magamnak, hanem azoknak a játékosoknak, akik még sosem nyertek. Segíteni akarok nekik" – mondta a Football Italia szerint a L'Osservatore Romanónak. "Sokkal többet gondolok arra az állandó szurkolóra, aki mosolyog, mert a csapata nyert, mosolyog a következő hét elején, ami jobb lesz, mert a csapata nyert. Még mindig versenyőrült vagyok, hogy úgy mondjam. Most is ugyanúgy szeretnék nyerni, mint korábban, de akkor jobban magamra koncentráltam" – tette hozzá.

De Bruyne: Nem gyűlölöm Mourinhót, viszont nem vagyok egy kisgyerek A belga Kevin De Bruyne a 2013/2014-es szezonban az angol Chelsea játékosa volt, edzője pedig a portugál José Mourinho, aki nem adott neki túl sok lehetőséget a játékra, ezért a Manchester Cityvel már évek óta csillogó labdarúgó úgy döntött, hogy inkább távozik Londonból. Kevin De Bruyne a Manchester City és a belga válogatott egyik vezére. A spanyol Pep Guardiola kezei alatt – akit nagyra tart – klubjában kivirágzott a futballista, ellenpontkétn a portugál José Mourinhóra emlékezett vissza, akire nem feltétlenül emlékszik vissza szívesen. A játékos a 2013/2014-es szezonban edzett Mourinho irányítása alatt, mindössze három Premier League-mérkőzésen léphetett pályára abban az időszakban. "A klub azt akarta, hogy maradjak, mindenképpen lehetőséget akart adni nekem, de én mindenképpen a Dortmundba akartam igazolni (ebből a váltásból végül nem lett semmi). Jó érzéseim voltak a lehetőséggel kapcsolatban, és én általában a megérzéseim alapján szoktam dönteni" – nyilatkozta a Het Nieuwsbladnak a belga játékos.

  • Nagy sándor édesapja
  • MU: Lukaku visszatérhet a City elleni városi derbin | Rangadó
  • Forge of empires ingyenes
  • SUPERGIRL 2. ÉVAD – Feliratos "Sky" előzetes - YouTube
  • Crosman fury np légpuska
  • Prostagutta füzike cseppek ára 2021
  • Hogy működik a gegenpressing, a Klopp által híressé tett taktika? | Goal.com
  • Mourinho: A jövõm még nincs eldöntve-2013-05-03
  1. Dallas 199 rész
  2. Reno udvar bowden
  3. Eladó műanyag csónak
  4. Mulán teljes mese magyarul indavideo