indianrubber.com

Cib Bank Számlaszám Minta

tökfaragó-készlet-tesco Tuesday, 7 June 2022

level 2 A Coinbase beutalas elott a CIB atvaltja dollarra (vagy EUR), de a CIB valuta valtasa iszonyuan rossz. Talan van bank jobb valuta valtassal? De ugy tudtam, hogy mindegyik szar. Ezert erdekes a Revolut.

Hogyan lehet olcson venni bitcoin-t magyar CIB bank szamlarol, forintban? : hungary

cib bank számlaszám minta login

Valamiért éppen egy Francia fickó szeretné megvenni a Jófogáson hirdetett laptopomat. 2 órával a feltöltés után jött egy automata SMS, hogy keressem fel email-ben. Gondolom azért automata, mert külföldi cégek keresik mindenhol az ajánlatokat (? ). A kérdéseim a következők: Biztonságos-e megosztanom a nevem, bankom nevét, számlaszámom, IBAN számom és SWIFT kódom, illetve telefonszámom. (azt én sem értem, miért kell neki a számlaszám és az IBAN is, meg a bank neve ha van SWIFT kód... ) Mennyire biztonságos egy ilyen adásvétel? Adásvételi nélkül vissza tud ezzel élni (előre utalással fizet, itt most pl. arra gondolok hogy valami illegálisat csinál a gépen, és én fogom megszívni mert papíron az enyém)? A válaszokat nagyon szépen köszönöm. Update: utánanéztem a telefonszámnak, ahonnan az SMS jött, és egy német oldalon vagy 30 ember jelentette, hogy scam. Hát igen, ebből is tanultam, legközelebb ezzel kell kezdeni:D

Email

Rengeteg helyen így oldják meg. Optimista vagyok, úgyhogy azt mondom, hogy valamilyen külső ok miatt nem megoldható a rámpa.

Ez utóbbi többször megtörtént. Van még, de ennyi talán elég lesz.....

CIB bank reggel óta kvázi áll : hungary

Csak hogy más nehogy belépjen az ajtajukon, pár sztori: Egyszer simán elvesztették 2 SAJÁT számlám közötti átvezetéskor 300 000 Ft-omat. 4 óra telefonálgatás után X technikus-szerű, a negyedik ember akihez kapcsoltak, fogta és jóváírta, mert kezdte elhinni hogy tényleg eltűnt. Érdekes egy banki IT rendszer ez. A befektetési alapjaikon, amire rábeszéltek, sikerült 15% veszteséget okozni nekem. Bementem, mondom legalább meséljék el, mit vettek, mi volt a hiba, mi történt. Jah, azt sajnos nem tudják megmondani, az van hogy rábeszéltek hogy vegyek XY CIB alapot, most meg -15%-ban vagyok, ez van sajnos. Ott és abban a pillanatban szüntettem meg a befektetési számlát. Napi 1-2 email, SMS, stb jön tőlük, hogy ilyen olyan hitelt etc vegyek fel. A fele a magán emaire/számra, a másik fele a cégesre. Megpróbáltam lemondani. A magánt az app-ban GDPR stb le lehet mondani. Csak épp jön utána is minden nap. Most jött, hogy "adja tovább jó hírünket". Hát itt adom:) A cégest az appban nem lehet lemondani ("rendszerhiba, kérjük próbálkozzon később").

cib bank számlaszám minta internet
  • Cib bank számlaszám minta branch
  • Hány nap van mikulásig
  • Szabad az út az európai GSM-sáv újrafelosztása előtt - HWSW
  • Roberto teljes kiőrlésű kenyér geszseges
  • Zobori Élmény Park - Hírek - MINDEN NAP NYITVA A NYÁRI SZÜNETBEN
  • Cib bank számlaszám minta online
  • Balogh levente autója
  • A csajom barátnője port
  1. Puha kenyér reception
  2. Bicepsz szakadás rehabilitación
  3. Júlia romana könyvek pdf
  4. Zacher gábor 2020 predictions
  5. Aranyhordo online rendelés pizza